Werken aan toekomstbestendigheid

WerkPlezier!™

Jaarlijks verliest het Nederlandse bedrijfsleven veel geld aan ziekteverzuim als gevolg van psychosociale arbeidsklachten (PSA). In onze visie is een PSA-vrije organisatie een reële mogelijkheid. Door een pragmatische aanpak ten aanzien van duurzame inzetbaarheid, dringen we samen uw omzetverlies terug.

TeamPlezier!™

Een team dat zelf de verantwoordelijkheid neemt voor eigen gedrag, keuzes en de consequenties van gemaakte keuzes? Dat zichzelf managed en hoofd- en bijzaken weet te onderscheiden? Eigen kwaliteiten en valkuilen kent? Zich durft te verantwoorden? Zichzelf weet te motiveren? Dat team gaat voor jou de wedstrijd winnen!.

KlantPlezier!™

Optimalisatie van bedrijfsprocessen en ICT systemen in de ondersteuning van een maximale klantbeleving. Dat is wat je met de praktische handvatten van KlantPlezier! krijgt. Uitgangspunt is daarbij het principe van Richard Branson: zorg jij goed voor jouw medewerkers, dan zorgen zij goed voor jouw klanten.

Bepaal de impact van je innovatie op klant en organisatie

Vanuit de praktijk is de ervaring, dat veel innovatieprojecten onnodig veel tijd kwijt zijn met het bepalen van de impact van een innovatie op klant en organisatie. Belangrijkste oorzaak is over het algemeen, dat veel kennis in hoofden van mensen (blijft)zit(ten). Met de ProQlant® Accelerator kost het één a twee dagen, omdat u de nodige kennis vooraf hebt gecentreerd.

Medewerkers en klanten die met plezier voor u werken en van u afnemen verhogen uw winstgevendheid.

Het kan met ProQlant®

Wij komen graag met u in contact