KlantPlezier!™ gaat over afstemming en aansluiting

Klanten willen geen gedoe. Daarom gaat KlantPlezier!™ niet over klanttevredenheid, maar over klantgemak. En klantgemak bereik je alleen, wanneer je het werk van jouw medewerkers zo gemakkelijk mogelijk maakt. Wat betekent, dat je inzet op een optimale ondersteuning door processen en systemen.

Met behulp van klantcenario’s worden processen en systemen beter op elkaar en op medewerkerswensen ingericht. Op basis van customer delight wordt prioritering in gewenste wijzigingen aangebracht. Gewenste wijzigingen zijn aan de hand van customer journey uitgewerkt tot enkelvoudige acties van klant of medewerker; met bijbehorende (kwaliteits)criteria, om deze zo soepel mogelijk te laten verlopen. KlantPlezier!™ biedt snel inzicht en overzicht en is prima te gebruiken als basis voor meerdere werkwijzen (b.v. Agile of Waterval).

Bijkomende voordelen van deze werkwijze:

  1. grotere betrokkenheid van eindgebruikers
  2. uitwerking van een structureel overzicht van de samenwerking tussen businessprocessen en ICT systemen
  3. kwaliteitseisen aan processen en systemen zijn in een vroeg stadium gedefinieerd en al direct als testcase beschreven
  4. alle waste wordt geëlimineerd

Indien gewenst kan gebruik gemaakt worden van de zeer gebruikersvriendelijke SaaS-oplossing ProQlant® Accelerator . Hierin worden klantreis, businessprocessen, ICT systemen, kaders en criteria op een overzichtelijke manier bij elkaar gebracht. Eenmaal vastgelegd, betekent dit een versnelling van de realisatie van toekomstige wijzigingen.

Hoe KlantPlezier!™ in jouw organisatie het verschil gaat maken, leg ik graag uit in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Bel met 06 53 288 260 of stuur een email naar ekleine@proqlant.com