foto: Davado

Ik ben Erik Kleine. Door mijn werkervaring op het gebied van aansturen/coachen van lijn- en projectteams, kwaliteitsmanagement, ketenregie, requirementsmanagement, procesanalyse en klantgericht werken, ben ik  een veelzijdig persoon die op meerdere functies/opdrachten is in te zetten. Deze ervaring heb ik opgedaan in de branches Gezondheidszorg, ICT, Overheid, Finance, Vervoer en Industrie.

Ik ben een groot voorstander van zelfregie, zowel op individueel als op teamniveau: het nemen van eigen verantwoordelijkheid, ervaren van professionele trots en het aangaan van dynamische interactie. Daarnaast vind ik het belangrijk, dat mijn inspanningen de organisatiedoelen ondersteunen. Binnen de invulling van mijn werk staan niet  de processen en systemen centraal, maar de mensen.

 

 

Mijn manier van werken kenmerkt zich door

  • positiviteit, rust, nuchterheid en realisme
  • mensgericht, tolerant, ruimdenkend, nieuwsgierig en met de nodige humor
  • aanbrengen van structuur door natuurlijke coördinatie

Mijn ambitie ligt bij het aansturen/coachen van teams, waarbij ik hen wil stimuleren door middel van zelfregie een grote meerwaarde te zijn bij het realiseren van organisatiedoelen en zich daar trots over te voelen. Mijn persoonlijke motivatie voor wat ik doe is, dat ik enorm veel energie krijg van mensen – en daarmee de organisaties waarbinnen zij werken – te ondersteunen zichzelf te ontwikkelen.

Sociaal-maatschappelijk zet ik mij in voor het vergroten van kansen van kinderen in Friesland, waarvan de ouders op of onder het bestaansminimum leven.

In mijn vrije tijd ben ik gepassioneerd fotograaf van insecten; ben ik hobbykok, die graag voor anderen kookt; hou ik van opera, ballet en musical; en ben verzamelaar van antieke boeken (met een voorkeur voor oude Nederlandse schrijvers).