WerkPlezier!™   gaat over weerbaarheid en winstgevendheid

Wil jij die leider binnen jouw organisatie zijn, die wezenlijk bijdraagt aan het verstevigen van de marktpositie? En denk je dat hierin grote stappen te maken zijn, door te werken aan de weerbaarheid en persoonlijk leiderschap van medewerkers? Dan is WerkPlezier!™ iets voor jou!

WerkPlezier!™ gaat over een PSA-vrije organisatie. Het is een proactieve, pragmatische en modulaire aanpak, gebaseerd op een vijfstappenplan. Het gaat niet over het herkennen van signalen, maar het voorkomen ervan.

De visie hierachter en de daarop gebaseerde aanpak, kun je lezen in het e-boek  “Ziekteverzuim door psychosociale arbeidsbelasting? Dat kennen wij hier niet!” (21 pagina’s). Deze kun je hieronder aanvragen.

Wil je weten wat het jou aan onnodig omzetverlies kan schelen? Dan kun je met de ProQlant® Calculator snel en overzichtelijk een berekening maken. Ook de calculator is hieronder  aan te vragen. Deze calculator houdt rekening met eventueel productieverlies, arbeidsvervanging, verzuimbegeleiding, inschakelen van de arbodienst, een eventuele wachtgeldregeling en/of ziektegeldenregeling. Daarnaast is in de berekening de gangbare verzuiminfrastructuur meegenomen ( 70% kortdurend, 20% middellang en 10% langdurig ziek).

e-boek en calculator zijn gratis en zonder verplichtingen.

Lees het e-boek en doe de berekening. Ben je geïnteresseerd hoe WerkPlezier!™ jou gaat helpen? Neem dan contact op met Erik Kleine. Dat kan via ekleine@proqlant.com, of door te bellen met 06 – 53 288 260.

Aanvragen e-boek

  jouw naam (verplicht)

  jouw e-mailadres (verplicht)

  jouw telefoonnummer

  reden, waarom je het e-boek aanvraagt

  Aanvragen ProQlant® Calculator

   jouw naam (verplicht)

   jouw e-mailadres (verplicht)

   jouw telefoonnummer

   eventuele opmerking